Helderse Volksuniversiteit

Vacature: bestuurslid PR en Communicatie (m/v)

Vacature: bestuurslid PR en Communicatie (m/v)

Wij zijn op zoek naar een nieuw bestuurslid voor de public relations en de communicatie. Zijn of haar taken en verantwoordelijkheden zijn: het opstellen en versturen van persberichten, affiches, advertenties, nieuwsbrieven e.d.; het mede zorg dragen voor de jaarlijkse cursusprogrammafolder; het beheren van de social media en de website van de Volksuniversiteit.
Enige kennis van de lokale en regionale media is een pre evenals de capaciteit om zelfstandig maar vooral ook in teamverband te kunnen werken in een organisatie die geheel bestaat uit vrijwilligers. Als bestuurder bepaalt u mede de inhoud van het beleid en neemt u bovendien deel aan alle bestuurstaken en -werkzaamheden. U bent betrokken bij het voorbereiden en het coördineren van de uitvoering van het PR- & Communicatiebeleid.
Tevens werkt u actief mee aan de uitvoering van het beleid.  Als vrijwilligersorganisatie kunnen wij u helaas geen salaris bieden, maar wel een prettige, nuttige en gewaardeerde vrijetijdsbesteding. De tijdsbesteding is gemiddeld circa  twee  / drie dagdelen per week, maar mede afhankelijk van eigen wensen en mogelijkheden.  Belangstelling? Neem dan contact met ons op voor een gesprek.
Voor meer informatie: Carol Stobbe (bestuurslid), tel: 06 12 89 52 03, E-mail: fam.stobbe@quicknet.nl.