Helderse Volksuniversiteit

Culinair

Heerlijk koken zonder vlees of vis (CU18002) is vol

Heerlijk koken zonder vlees of vis (CU18002) is vol

Deze cursus is volgeboekt.

Koken met seizoenproducten die gemakkelijk verkrijgbaar zijn. Voor de feestdagen een extra feestelijke menu met lekkere gerechten. Het gebruik van plantaardige producten maakt dat de vegetarische keuken voor iedereen toegankelijk is, ook al ben je een verstokte vlees- of viseter. Ook kan je het menu makkelijk uitbreiden met vlees- of visproducten.

Voor inschrijven: zie het cursusschema hieronder en het digitale inschrijfformulier daar weer onder.


Overzicht Cursus

Workshops Heerlijk koken zonder vlees of vis
Docent Jessica Schouman Cursuscode CU18002
Dag/tijd/ Dinsdag 25/9, 30/10, 27/11

18.30-21.00 u.

Aantal lessen 3 lessen van 2,5 à 3 uur
Startdatum Dinsdagavond 25 september 2018 Locatie De 2 Getijden, drs F. Bijlweg 10 in Nieuw-Den Helder
Lesgeld  HVU  Prijs  € 45,00
Ingrediënten Ingrediënten worden verzorgd door docent. Te betalen aan docent bij aanvang 1e les. Prijs  € 30,00
Materiaal Meenemen: schort, theedoek, eventueel messen en bakjes.
Ervaring Nee, maar wel plezier in koken
Bijzonderheden Doe gemakkelijke schoenen aan, want de keukenvloer kan glad zijn.
- Eventuele wijzigingen voorbehouden.

Inschrijven?