Helderse Volksuniversiteit

Culinair

Caraïbisch koken (CU18003) is vol

Caraïbisch koken (CU18003) is vol

De Caraïbische keuken is een afspiegeling van de vele bevolkingsgroepen in het Caraïbische gebied. Kenmerkend zijn de samengestelde eenpansgerechten die vrij snel klaar zijn te maken.  We gaan samen de volgende heerlijke gerechten maken:

1. Antilliaanse maaltijdsoep: Goed gevulde soep bereid met kip, mais, zoete aardappel, pompoen, soepgroenten.
2. Antilliaanse pastechie: Pasteitjes met een vulling van gehakt, tonijn, kip, of kaas.
3. Heri heri: Traditioneel Surinaams gerecht; diverse gekookte aardvruchten en een gekookt ei met bakkeljauw en groenten.

Voor inschrijven: zie het cursusschema hieronder en het digitale inschrijfformulier daar weer onder.


Overzicht Cursus

Workshop Caraïbisch koken
Docent Sarai Vanenburg Cursuscode CU18003
Dag/tijd/frequentie Dinsdag 22/1, 26/2, 26/3

18.30-21.00 u.

Aantal lessen 3 lessen van 2,5 à 3 uur
Startdatum Dinsdag 22 januari 2019 Locatie De 2 Getijden, drs F. Bijlweg 10, Nieuw-Den Helder
Lesgeld HVU Prijs € 45,00
Ingrediënten Ingrediënten worden verzorgd door docent. Te betalen aan docent bij aanvang 1e les. Prijs € 30,00
Bijzonderheden Zelf meenemen: een scherp mes, schort, vaatdoekje en theedoek. Indien niet in de keuken aanwezig een wok. Doe gemakkelijke schoenen aan, want de keukenvloer kan glad zijn.
- Eventuele wijzigingen voorbehouden.

Inschrijven?