Helderse Volksuniversiteit

Culinair

Indisch koken (CU18001)

Indisch koken (CU18001)

Zeg buitenlands eten en we denken al snel aan de Oosterse keuken. In deze kookcursus gaan we authentieke recepten uit de Oosterse keuken bereiden. In drie lessen maak je kennis met de Indische keuken en werk je aan gerechten die eenvoudig en betrekkelijk snel te maken zijn, maar zeer goed smaken. Je bent een avond flink aan het werk, maar iedere avond ga je naar huis met een aantal lekkere gerechten waarmee je je gasten zult verrassen.

Voor inschrijven: zie het cursusschema hieronder en het digitale inschrijfformulier daar weer onder.


Overzicht Cursus

Cursus Indisch koken
Docent Saida Blaney Davidson-Yasir Cursuscode CU18001
Dag/tijd/frequentie Dinsdag 25/9, 30/10, 27/11.

18.30-21.00 u.

Aantal lessen 3 lessen van 2,5 à 3 uur
Startdatum Dinsdagavond 25 september 2018 Locatie De 2 Getijden, drs F. Bijlweg 10 in Nieuw-Den Helder.
Lesgeld HVU Prijs  € 45,00
Ingrediënten Ingrediënten worden verzorgd door docent. Te betalen aan docent bij aanvang 1e les. Prijs  € 30,00
Materiaal Zelf meenemen: aanrechtdoek, theedoek, handdoek, een scherp mes, 4 goed afsluitbare bakjes, schort en eventueel een wok.
Ervaring Beginner
Bijzonderheden Doe gemakkelijke schoenen aan, want de keukenvloer kan glad zijn.
- Eventuele wijzigingen voorbehouden.

Inschrijven?