Helderse Volksuniversiteit

Culinair

Indisch koken voorjaar

Vanwege het grote aantal inschrijvingen in het najaar …. nu in het voorjaar ook een cursus Indisch koken. Zeg buitenlands eten en we denken al snel aan de Oosterse keuken. In deze kookcursus gaan we authentieke recepten uit de Oosterse keuken bereiden. In drie lessen maak je kennis met de Indische keuken en werk je aan gerechten die eenvoudig en betrekkelijk snel te maken zijn, maar zeer goed smaken. Iedere avond ga je naar huis met een aantal lekkere gerechten waarmee je je gasten zult verrassen.

Voor inschrijven: zie het cursusschema hieronder en het digitale inschrijfformulier daar weer onder.

 


Overzicht Cursus

Cursus Indisch koken voorjaar
Docent Saida Blaney Davidson-Yasir Cursuscode CU17007
Dag/tijd/frequentie Dinsdag 23 jan, 20 feb en 27 mar 2018, 18.30-21.00 u. Aantal lessen 3 lessen van 2,5 à 3 uur
Startdatum  Dinsdagavond 23 januari 2018 Locatie De 2 Getijden, drs F. Bijlweg 10, Nieuw-Den Helder
Lesgeld HVU Prijs € 69,00
Ingrediënten Ingrediënten worden verzorgd door docente. Te betalen aan docent vóór aanvang 1e les Prijs € 30,00
Materiaal Zelf meenemen: aanrechtdoek, theedoek, handdoek, scherp mes, 4 goed afsluitbare bakjes, schort en eventueel wok.
Ervaring Beginner
Bijzonderheden Doe gemakkelijke schoenen aan, want de keukenvloer kan glad zijn.

 

- Eventuele wijzigingen voorbehouden.

Inschrijven?