Helderse Volksuniversiteit

Culinair

Genieten zonder lactose en gluten

Genieten zonder lactose en gluten

Een voedselintolerantie lijkt soms lastig en tegelijkertijd kan dit  juist de fantasie van de kok prikkelen. Aan de hand van tips en leuke gerechten wil ik laten zien dat het helemaal niet zo moeilijk is!  Tijdens de workshop gaan wij aan de slag met recepten die gemakkelijk en lekker zijn.

Voor inschrijven: zie het cursusschema en het digitale formulier hieronder.

 


Overzicht Cursus

Workshop Genieten zonder lactose en gluten
Docent Denise van Bemmel Cursuscode  CU17005
Dag/tijd/frequentie Dinsdag 16 jan, 13 feb en 20 mar, 18.30-21.00 u. Aantal lessen 3 lessen van 2,5 à 3 uur
Startdatum Dinsdag 16 januari 2018 Locatie De 2 Getijden, drs F. Bijlweg 10 in Nieuw-Den Helder
Lesgeld HVU Prijs € 69,00
Ingrediënten Ingrediënten worden verzorgd door docent. Te betalen aan docent vóór aanvang 1e les. Prijs € 30,00
Materiaal
Bijzonderheden Zelf meenemen: schort, theedoek, handdoek, vaatdoekje, scherpe messen,
een cakeblik, een wok (indien niet aanwezig in de keuken) en bakjes. Doe gemakkelijke schoenen aan, want de keukenvloer kan glad zijn.
- Eventuele wijzigingen voorbehouden.

Inschrijven?